Wie zijn de hoofdpersonen van het leven van een loser Een hondenleven?

De hoofdpersoon is Bram Botermans. Hij heeft een klein broertje Max, die door zijn ouders heel erg verwend wordt en een onuitstaanbare klikspaan is. Zijn oudere broer, Rick, heeft een heavymetalband genaamd “Folle Luyer” en pest Bram de hele tijd.

Wie is de illustrator van het leven van een loser Een hondenleven?

Jeff Kinney. Jeffrey Kinney (Fort Washington, 19 februari 1971) is een Amerikaanse programmeur van computerspellen, striptekenaar, producer en schrijver van kinderboeken. Hij heeft onder andere het boek Het leven van een loser (Diary of a Wimpy Kid) geschreven.

Wat is het genre van het leven van een loser?

Humour
Young adult fictionComedyDiary fiction
Diary of a Wimpy Kid/Genres

Heeft Jeff Kinney een prijs gewonnen?

Kids’ Choice Award for Favorite Book
Dorothy Canfield Fisher Children’s Book AwardGoodreads Choice Awards Best Middle Grade & Children’s
Jeff Kinney/Awards

Welke delen zijn er van het leven van een loser?

Naast de 14 delen uit de serie zijn er ook nog losse boeken over Bram Botermans geschreven of speciale edities uitgekomen. Boeken die je als Loser-fan niet mag missen!

Hoeveel bladzijden heeft het leven van een loser?

Het leven van een loser (Lezen voor de lijst: instapniveau) telt 223 bladzijden, maar leest erg snel. Het is het dagboek van Bram Botermans.

Wie is de uitgever van het leven van een loser bekijk het maar?

Uitgeverij De Fontein | Het leven van een loser.

Waar gaat het boek leven van een loser vette pech over?

‘ is het tweede boek uit de ‘Het leven van een loser’-serie. Bram heeft een waardeloze zomervakantie gehad en kijkt uit naar een nieuw schooljaar. Maar zoals we van sukkels gewend zijn, vallen zij op school van de ene ramp in de andere.

Waar gaat het boek Het leven van een loser bekijk het maar over?

In de zomer dreigen zijn ouders Bram naar een militair zomertrainingskamp te sturen. Daar kunnen ze een echte man van hem maken. Bram beseft dat hij geen keuze heeft: een volwassen man worden of slachtoffer worden van keiharde militairen.

Welke boeken heeft Jeff Kinney nog meer geschreven?

Hij heeft heel veel boeken geschreven van Het leven van een loser, bijvoorbeeld Een Hondenleven, Niet te doen, Zwaar de klos en nog anderen. In totaal heeft hij er al 14 leesboeken geschreven, waarvan er tot nu toe 13 naar het Nederlands zijn vertaald.

Hoeveel boeken heeft Jeff Kinney gemaakt?

Alle boeken van Jeff Kinney (125 boeken).

Wie is de schrijver van het boek Het leven van een loser?

Jeff Kinney
Diary of a Wimpy Kid/Authors

Jeff Kinney, schrijver van Het leven van een Loser, heeft een nieuw boek geschreven! Dit keer vanuit Theo Thorbecke, de beste vriend van Bram Botermans.