Wat is negatieve energie in huis?

Een andere oorzaak van negatieve energie in huis is wanneer je (te lang) in oude situaties uit je verleden blijft hangen. Zonder dat je het door hebt kun je door deze zware energieën je somber, lusteloos, angstig of boos gaan voelen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om deze donkere energieën te verdrijven.

Wat is negatieve energie?

Mensen die negatieve energie sturen zijn vaak jaloers op iets of hebben afgunst. Dit kan zijn op jouw welzijn qua geld, maar ook gezondheid of denk aan jouw grote hoeveelheid relaties die je hebt.

Hoe kan ik negatieve energie verwijderen?

Reinig negatieve energie in 5 stappen – het beste stappenplan

 1. Begin met je huis vrij te maken van negatieve energie.
 2. Annuleer negatieve gedachten en vervang ze door positieve gedachten.
 3. Realiseer je dat je controle hebt over je situatie.
 4. Doe aan meditatie of aan yoga.
 5. Visualiseer het wegwerken van negatieve energie.

Hoe krijg je positieve energie in huis?

Na het reinigen van je huis kun je De Gouden Driehoek in je huis plaatsen voor een positieve sfeer. De Gouden Driehoek bestaat uit Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts. Door deze combinatie aan edelstenen in een driehoek te plaatsen, versterken ze elkaars krachten.

Hoe zuiver je je huis?

Wanneer je een heel huis gaat reinigen, werk dan van boven naar beneden (dus van zolder naar kelder) in de richting van een open raam of deur. Smudge langs de wanden van elke ruimte en schenk wat extra aandacht aan de hoeken want juist dat zijn plekken waar negatieve energieën zich graag schuil houden.

Hoe zuiver je een huis?

Je huis reinigen doe je zo

 1. Stap 1: Fysiek opruimen en schoonmaken.
 2. Stap 2: Zet ramen en/of deuren open.
 3. Stap 3: Je huis energetisch reinigen.
 4. Stap 4: Neem nadat je je huis energetisch hebt gereinigd een douche.
 5. Stap 5: Vul je huis met fijne vibes.

Hoe geraak je aan energie?

Ben je niet vooruit te branden? Hier zijn 25 tips voor meer energie

 1. Ochtendgymnastiek.
 2. Drink water.
 3. Ontbijt.
 4. Snack in de ochtend.
 5. Skip je kopje koffie in de ochtend.
 6. Word dikke maten met je collega’s.
 7. Zit rechtop.
 8. Pauze.

Wat is energetisch reinigen?

Wat is energetisch reinigen? Energetisch reinigen houdt in dat je jezelf en je woonomgeving vrij maakt van energie die jou niet meer dient. Je neemt afscheid van oude energie die als een rem kan werken, jou in de weg staat om je nieuwe intenties serieus neer te zetten.

Hoe kan ik mezelf zuiveren?

Haal een flesje lekker geurende massage olie in huis en maak iedere dag even tijd om jezelf te masseren en jezelf energetisch reinigen. Je kunt je ook laten masseren en kiezen voor een etherische olie die reinigend werkt. Door massage zou je ook de negatieve energie van je huid verwijderen.

Hoe reinig je jezelf met salie?

Brand een kaars, stel een intentie in en steek dan de salie aan met de kaars. Blaas het uit zodat de puntjes gloeien. Breng de rook met beide handen in je hart, over je hoofd en over je voor- en achterlichaam om jezelf te reinigen. Vervolgens is het tijd om je de smudging op te ruimen.

Hoe krijg ik een geest uit mijn huis?

Zout staat erom bekend dat het bescherming biedt en een reinigende werking heeft. Ook zou het negativiteit en entiteiten (geesten) verdrijven en deze vervolgens ook buiten de deur houden. Sommige mensen vinden het fijn om ook rondom hun woning zout te strooien, zodat deze in een beschermende cirkel staat.

Waarom huis reinigen?

Feit is dat er energieën kunnen hangen in huizen. Soms worden die waargenomen als geesten, andere keren als een kou, of een naar gevoel. Deze waarnemingen allemaal onder de noemer “geesten”. Als jouw huis op de juiste manier wordt gereinigd, zullen alle negatieve energieën verdwijnen.