Wat is de telefoonnummer van Proximus?

00 32 475 15 60 30
Proximus Group/Customer service

Hoe krijg ik iemand aan de lijn bij Proximus?

Vervolgens kies u zelf hoe u Proximus wilt contacteren; per telefoon of per e-mail. Als dit telefonisch is, u op “Bel ons” klikt en het nummer invult waarmee u ons binnen het kwartier gaat bellen, hoeft u het keuzemenu niet meer te doorlopen en krijgt u meteen de juiste persoon aan de lijn.

Hoe kan ik een vraag stellen aan Proximus?

Bel +32 475 15 60 00 vanuit het buitenland

  1. TECHNISCHE PROBLEEM. = Maandag tot vrijdag: Van 8u00 tot 22u00. = Zaterdag, zondag & feestdagen: Van 9u00 tot 22u00.
  2. FACTUUR. = Maandag tot vrijdag: Van 8u00 tot 20u00. = Zaterdag: Van 9u00 tot 17u30.
  3. COMMERCIËLE DIENST. = Maandag tot vrijdag: Van 8u00 tot 20u00.

Wat is Proximus Billing?

Gebruik Billing Manager in MyProximus om gedetailleerde rapporten te raadplegen en te creëren die je helpen om je verbruik en je uitgaven te controleren. Ontdek hoe je je abonneert en hoe je Billing Manager gebruikt.

Is Proximus een gratis nummer?

Je belt gratis met je vaste lijn na 17 u, in het weekend en op feestdagen naar andere vaste lijnen, maar ook naar gsm-nummers. Je betaalt geen activeringskosten, noch abonnementskosten.

Waar klacht indienen tegen Proximus?

De ombudsman voor telecommunicatie behandelt klachten over telecomdiensten en telecombedrijven als Proximus, Telenet, Scarlet, Mobistar, Voo, enz.

Is Proximus bellen gratis?

Free Calls National Je belt gratis met je vaste lijn na 17 u, in het weekend en op feestdagen naar andere vaste lijnen, maar ook naar gsm-nummers. Je betaalt geen activeringskosten, noch abonnementskosten.

Heeft Proximus een mail?

Wil je e-mails ontvangen en versturen? Stel dan e-mail in op je gsm, tablet of computer of lees je e-mails via Proximus Webmail of de Proximus Mail-app. Hoe kun je online e-mails raadplegen? Surf naar https://webmail.proximus.be/ om toegang tot de Proximus Webmail te krijgen.

Wat is regularisatie van factuur?

De regularisatiefactuur dient om het verschil te compenseren tussen de bedragen op basis van de schatting (tussentijdse facturen) en het te betalen bedrag op basis van het werkelijke verbruik, dat wil zeggen tussen twee meteropnames. Als u meer hebt verbruikt dan de schatting, moet u een supplement betalen.

Wat is aanrekening?

Gemaakte kosten die worden doorbelast (doorberekend, aangerekend) aan anderen, een verrekening. In Vlaanderen vaak gebruikt als synoniem voor factuur of rekening.

Wat kost nummerherkenning bij Proximus?

Op m’n recent geïnstalleerde vaste lijn verschijnt steeds “verborgen nummer” als iemand belt… en ietwat tot m’n verrassing ontdek ik dat het € 3,99 per maand kost (oftewel bijna € 50 per jaar) louter en alleen om het nummer van de oproeper weer te geven op de vaste lijn.

Welk nummer kan je gratis bellen?

Een 0800-nummer is een servicenummer dat altijd gratis is voor de beller, zolang er gebeld wordt vanaf een vaste lijn.