Waar haal ik een token?

Wanneer u uw token verloren hebt kan u geen nieuwe meer aanvragen. We raden aan u aan te melden op “Mijn Digitale Sleutels” (Bv. via eID) om een andere digitale sleutel te activeren. Wanneer u niet over een eID beschikt raden we u aan contact op te nemen met een lokaal registratiekantoor.

Hoe aanmelden met token?

Hoe meld ik me aan met mijn token?

 1. Kies ‘aanmelden met federaal token’.
 2. Klik op ‘Ga verder’.
 3. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord van uw token in en kiik op ‘verdergaan’.
 4. Neem uw persoonlijk papieren kaartje (token) bij de hand en vul de gevraagde beveiligingscode in.
 5. U bent nu aangemeld in het loket.

Wat kan je doen met een token?

Een ander voorbeeld van een token is er een zoals onder andere bij online bankieren wordt gebruikt. Het token is een soort kaartlezer en ziet eruit als een kleine rekenmachine. Toegang tot het token verkrijgt men via de bankpas en/of een pincode.

Hoe registreren bij de overheid?

Het gebruik van eID en kaartlezer is wel de veiligste manier om u aan te melden. Daarom hebt u ook altijd uw eID en kaartlezer nodig om een andere digitale sleutel te activeren. Alle digitale sleutels zijn veilig om u aan te melden op de onlinediensten van de overheid.

Hoe vraag ik een token aan zonder kaartlezer?

Sinds 25 september 2020 is het niet meer mogelijk voor een burger om een nieuw token aan te vragen en te activeren. Tokens die tot en met 24 september zijn geactiveerd, blijven wel nog bruikbaar. Hebt u geen token, dan kunt u zich bij voorkeur aanmelden met uw elektronische identiteitskaart (eID).

Wat kost een token?

Wat kost een token? Een token kost €5. We brengen dit in rekening op je volgende maandfactuur.

Wat is het token in je mail?

Een federaal token is een document met daarop 24 persoonlijke codes en uw naam. U kunt met uw token, net als met een elektronische identiteitskaart (eID), toegang krijgen tot bepaalde beveiligde online diensten van de overheid.

Hoe aanmelden bij CSAM?

Activeer in uw CSAM-profiel bij “Mijn Digitale Sleutels” de mogelijkheid om aan te melden met een eenmalige beveiligingscode die wordt gestuurd naar het GSM-nummer van uw keuze. Deze activatie doet u online en doet u best op een pc of laptop. U hebt voor de activatie een eID-kaartlezer, uw eID en pincode nodig.

Wat zijn aandelen tokens?

Een Equity token is een security token Een security token is een token die een verhandelbaar effect op een Blockchain vertegenwoordigd. Dit zelfde doet de Equity token ook. Het is verschil is echter dat een Equity token een bewijs van waarde heeft in een bedrijf, zoals een aandeel of een schuldbewijs dit ook heeft.

Wat is het verschil tussen een Coin en een token?

Tokens opereren op een al bestaande blockchain (van een coin) en coins zijn losstaande valuta met een eigen blockchain. Tokens zijn bedoeld voor specifieke doeleinden en zijn afhankelijk van de blockchain van een cryptovaluta, terwijl coins hun eigen blockchain kunnen blijven verbeteren en ontwikkelen.

Hoe aanmelden bij Vlaamse overheid?

Aanmelden

 1. Aanmelden bij de overheid: Mijn Digitale Sleutels.
 2. Aanmelden met eID en aangesloten kaartlezer.
 3. Aanmelden via itsme.
 4. Aanmelden met een federaal token.
 5. Aanmelden met beveiligingscode via sms.
 6. Aanmelden met beveiligingscode via mobiele app.
 7. Aanmelden met Windows Alfa-account.

Hoe registreren op Tax on web?

Registratie. U kunt uw belastingaangifte via het internet invullen en versturen via een beveiligde verbinding. Surf hiervoor naar www.taxonweb.be en registreer u met uw elektronische identiteitskaart en een eID-kaartlezer.