Welke betaalrekening is het goedkoopst?

De meeste mensen zijn het goedkoopst uit met het ING OranjePakket met korting, SNS Basis of SNS Compleet. In sommige gevallen zijn andere betaalrekeningen of -pakketten goedkoper. Bijvoorbeeld ASN Bankrekening, Knab Plus, Regiobank Plus Betalen en het Rabobank BasisPakket.

Wat kost een betaalrekening gemiddeld?

Daarom zie je hier jaarprijzen. We vergelijken alleen op standaardtarieven, zonder kortingsaanbiedingen. Wat een bankrekening kost, hangt uiteraard ook af van je gebruik….

Rabo Basispakket €46,20
ABN Amro Basispakket Betalen €57,60
Rabo Totaalpakket €60,00
Knab Samen €60,00 (r)
ASN Bankrekening €68,10 (r) *

Wat is een goede bank in Belgie?

Dus als je op zoek bent naar een bank, die bijvoorbeeld ook PC banking aanbiedt, dan kan je bij alle grote Belgische banken. Ze zijn allemaal goed in wat ze doen, en ze betalen dezelfde rentes als de meeste banken België. Als je specifieke namen nodig hebt, start dan met Belfius, KBC en ING.

Wat is de beste bank voor mij?

Hieronder staat de top 8 volgens de Consumentenbond:

  • SNS Bank met het cijfer 8,1.
  • ASN Bank met het cijfer 7,1.
  • ABN Amro met het cijfer 6,8.
  • Triodos Bank met het cijfer 6,5.
  • Rabobank met het cijfer 6,5.
  • Regiobank met het cijfer 6,2.
  • ING Bank met het cijfer 6,2.
  • Knab met het cijfer 5,9.

Wat is de beste bank 2021?

Volgens onze redactie is de opkomende Openbank de beste en goedkoopste bank van 2021. Deze bank is namelijk volledig online. De bank pakt het anders aan dan andere banken: een bankrekening aanvragen met betaalkaart & creditkaart is namelijk helemaal gratis.

Wat is de goedkoopste zakelijke bank?

De goedkoopste zakelijke rekening is de bankrekening zonder vaste kosten. Deze krijg je bijvoorbeeld bij N26 en Transferwise. De vaste kosten van de andere banken zijn zeer uiteenlopend. Bij Knab betaal je bijvoorbeeld €6 per maand en de Bunq EasyGreen Business kost je €20 per maand.

Wat kost BetaalPakket?

Inzicht in tarieven van betaalproducten

Betaalpakketten Per maand
Tweede rekeninghouder bij En/of Betaalrekening (incl. 2e Betaalpas) € 1,10
Niet meer te openen pakketten Per maand
BasisPakket € 2,65
BetaalPakket € 4,60

Wat kost een betaalrekening bij SNS?

Voor het aanhouden van de betaalrekening betaal je € 3,10 per maand. Voor dit vaste bedrag per maand krijg je een betaalpas en kun je internetbankieren op je pc, tablet en mobiel.

Is KBC een goede bank?

KBC is Bank van het Jaar 2019 en dus de beste bank van België, zo blijkt uit het jaarlijks onderzoek door Bankshopper onder ruim 98.000 respondenten. De KBC app werd veruit als best beoordeeld. Ook de persoonlijke lening, zichtrekening en autolening van de grootbank vallen in de smaak van de Belg.

Waarom kiezen voor Argenta?

Sinds de oprichting in 1956 is Argenta uitgegroeid tot de vijfde bank van België, met ongeveer 500 kantoren en een stevige lokale verankering. Onze vier pijlers – sparen, lenen, verzekeren en beleggen – bouwen we verder uit met sterke producten en de ambitie om de beste bank voor gezinnen te worden.