Welke apotheek is van wacht in Merksem?

Wachtnummer: 0903 99 000 Het wachtnummer voor apotheken met nachtdienst is elke dag beschikbaar, dag en nacht, in Antwerpen en elders in België.

Welke apotheek is van wacht in Lommel?

Wachtdienst Apotheek Lommel Om te ontdekken welke apotheek open is in de nacht, op zaterdag en op zondag in Lommel, kan je het wachtnummer 0903 99 000 bellen. Deze officiële dienst is 24/24u beschikbaar, zowel in Lommel als in de rest van België.

Hoe apotheek van wacht vinden?

Apotheek van wacht na 22u Hebt u ‘s nachts een apotheek nodig, dan moet u bellen naar het betalende centrale nummer 0903 99 000. Daar geeft u de regio op waar u woont en u krijgt de dichtstbijzijnde apotheek of een alternatief. Bellen naar dit nummer kost 1,5 euro per minuut.

Welke apotheek is van wacht in Maaseik?

Bel naar dit nummer 011 60 40 60 in de week tussen 19 en 8 uur, in het weekend en tijdens feestdagen.

Welke apotheek is van wacht in Sint Niklaas?

Wachtdienst Apotheek Sint-Niklaas Om te ontdekken welke apotheek open is in de nacht, op zaterdag en op zondag in Sint-Niklaas, kan je het wachtnummer 0903 99 000 bellen. Deze officiële dienst is 24/24u beschikbaar, zowel in Sint-Niklaas als in de rest van België.

Welke apotheek is van wacht in Hasselt?

Wachtnummer: 0903 99 000 Het wachtnummer voor apotheken met nachtdienst is elke dag beschikbaar, dag en nacht, in Hasselt en elders in België.

Welke apotheek is van wacht in Aalst?

Wachtnummer: 0903 99 000 Het wachtnummer voor apotheken met nachtdienst is elke dag beschikbaar, dag en nacht, in Aalst en elders in België.

Welke apotheek is van dienst?

Je kan op verschillende manieren achterhalen welke apotheek in jouw buurt momenteel van wacht is. Wanneer je tussen 22.00 uur en 09.00 uur een beroep wil doen op de apotheek van wacht, moet je eerst het nummer 0903 99 000 bellen. Via dit nummer word je doorverbonden met de apotheek van wacht.

Welke apotheek is van wacht in Mol?

Om de apotheek van wacht in je buurt van Mol te vinden, kan je het wachtnummer contacteren. Deze apotheek van wacht in Mol is bereikbaar na 22 uur op weekdagen en in de weekends. Om te ontdekken welke apotheek open is in de nacht, op zaterdag en op zondag in Mol, kan je het wachtnummer 0903 99 000 bellen.

Welke apotheek is van wacht in Hoogstraten?

Wachtdienst Apotheek Hoogstraten Om te ontdekken welke apotheek open is in de nacht, op zaterdag en op zondag in Hoogstraten, kan je het wachtnummer 0903 99 000 bellen. Deze officiële dienst is 24/24u beschikbaar, zowel in Hoogstraten als in de rest van België.

Is een apotheek van wacht duurder?

Een patiënt die ‘s nachts of in het weekend een huisarts raadpleegt, moet vervolgens vaak geneesmiddelen halen bij de apotheker. Momenteel rekent die tot 5 euro extra aan voor de aflevering van geneesmiddelen. Die toelage verdwijnt en wordt vervangen door een permanentievergoeding voor de apotheker.

Is een apotheek van wacht altijd open?

Er is altijd een apotheek open in de buurt, 24 uur op 24, 7 dagen op 7. De wachtdienst is bedoeld om de beschikbaarheid van geneesmiddelen en de continuïteit van de zorg te garanderen. De apothekers verzekeren deze dienst met een beurtrol, bovenop de normale openingsuren.