Wat kost het overzetten van video op DVD?

Voor VHS videobanden langer dan 150 minuten (2:30 uur) geldt een toeslag van €5,-. – Let op: minimum bedrag per opdracht is €15 (minimum orderbedrag). Minimum smalfilm is €10 per spoel….Door Corona is het iets drukker dan normaal.

DVD cover in kleur € 4,-
Printable DVD met tekst € 1,50
Printable DVD met foto € 3,-

Waar kan ik videobanden op DVD laten zetten?

Heb je oude foto’s of video’s die je graag wilt laten digitaliseren? Ook daarvoor kun je uiteraard bij MediaMarkt terecht! Wij zetten je waardevolle beelden om naar formaten zoals DVD en Blu-ray, maar ook opslag op een externe harde schijf of USB-stick behoort tot de mogelijkheden.

Wat kost het om videobanden te digitaliseren?

Voor een optimale kwaliteit van de MiniDV bandjes is dit medium beperkt tot 60 minuten film per DVD….Onze prijzen.

Opname tot 2 uur: € 9,00 per tape
Opname 2 tot 3 uur: € 11,50 per tape
Opname > 3 uur: € 14,00 per tape
Naar DVD (120 min.): € 13,00
Naar HDD/USB: € 10,00

Hoe kan ik oude videobanden digitaliseren?

Doe dan de videoband in de VHS dvd recorder of de VHS-band in de videocamera. Maak in de software-omgeving een nieuw bestand aan en geef het een naam. Selecteer daarna het videofragment wat u wilt overzetten en selecteer het gewenste videoformaat. Het is meestal mogelijk om een video om te zetten naar MP4 of naar MP3.

Hoe duur is een DVD speler?

Voor een paar tientjes heb je tegenwoordig al een externe dvd speler van Sony, LG of andere gerenommeerde merken. Vaak gaat het dan om een losse dvd speler met usb-ingang. Importeer je veel films uit het buitenland? Kies dan voor een regiovrije dvd-speler.

Hoe zet ik dvd op USB?

Klik met de rechtermuisknop op een geselecteerd bestand en selecteer Kopiëren. Stap 4: Ga vervolgens naar de USB-flashdrive en plak de bestanden hier, of klik met de rechtermuisknop op de dvd-bestanden en selecteer Stuur naar en stel de USB-flashdrive in als de bestemming.

Hoeveel minuten op videoband?

Technische details van band en recorder

Label Band lengte Minuten in SP
T-90 185 meter 126 minuten
T-120 247 meter 169 minuten
T-160 327 meter 225 minuten
T-180 368 meter 253 minuten

Wat kost 8mm film digitaliseren?

Bij het digitaliseren van smalfilm heeft u altijd een vaste basisprijs per opdracht: 8mm basisprijs: €10,00. 9,5mm & 16mm basisprijs €15,00.

Hoe kan ik super 8 film digitaliseren?

Heeft u nog super 8 films in bezit die u graag op externe harde schijf zou willen hebben zodat u ze kunt bewerken in uw videomontageprogamma? Dat kan bij Bakker Media Center. Wij digitaliseren uw super 8 op externe harde schijf. Wij scannen uw films HD kwaliteit en slaan ze daarna op in MP4HD formaat.

Hoe sluit ik mijn videorecorder aan op mijn pc?

Sluit allereerst het SCART blok aan op de videorecorder. Vervolgens kun je een kabel aansluiten tussen je videorecorder en de video-ingang van de PC. De rood/witte stekkers gaan in het SCART blok bij de videorecorder. De andere kant gaat in de LINE-in van de computer.

Hoe Video 8 digitaliseren?

Als je oude Video 8-banden wilt afspelen heb je een Video 8-, Hi 8- of Digital 8-camera of recorder nodig met de juiste audio- en videokabels. De meeste Digital 8-toestellen hebben een Firewire-aansluiting om de beelden digitaal over te dragen naar een computer of digitale videorecorder.

Wat is een goede dvd speler?

1. Philips TAEP200 DVD speler met HDMI kabel 2M – DVD-speler (2000 series) met CD-ondersteuning (geschikt voor DivX Ultra, MPEG1, MPEG2, MPEG4) en HDMI – Zwart. Met de Sony DVP-SR760H blaas je jouw dvd collectie nieuw leven in. Deze dvd speler verbetert het beeld van films en series met de geïntegreerde upscaler.