Wat kost een waterpijp?

Waterpijp kopen of shisha kopen? Waterpijpen al vanaf € 4,50!

Waar koop je een waterpijp?

In onze webshop koop je goedkope waterpijpen met 2, 3 of zelfs 4 slangen. Ook voor waterpijptabak, accessoires en waterpijpkooltjes ben je bij de Shishahut op het juiste adres. Opvallend binnen ons assortiment zijn de waterpijpen van MOB, Amy Deluxe en Khalil Mamoon.

Wat heb je nodig om waterpijp te roken?

Aan alleen een waterpijp heb je niet genoeg, je hebt water nodig, een aansteker, tabak, kooltjes en aluminiumfolie. Het water is natuurlijk vrij simpel uit de kraan te halen, hier is verder niets bijzonders bij nodig. De tabak voor een waterpijp is te krijgen in een tabakswinkel, niet in een supermarkt.

Hoeveel kost een kleine shisha?

Kijk dan in deze rubriek voor alle kleine shisha’s tot 25 centimeter. Je koopt hier al een waterpijp voor € 9,95! Lekker voordelig en ook razendsnel bij je thuisbezorgd!

Is een waterpijp drugs?

Bij het inhaleren van de waterdampen komt het aroma vrij. ‘Shisha’ is Arabisch voor waterpijp en ook het woord ‘hookah’ verwijst daarnaar. Een shisha-pen bevat dus geen drugs. De meeste pennen bevatten evenmin tabak en dus ook geen nicotine maar wel stoffen zoals propyleenglycol, glycerol en glycerinetriacetaat.

Is waterpijp slecht voor je?

Het roken van tabak via een waterpijp is minstens even schadelijk als het roken van een sigaret. De rook van een waterpijp bevat relatief grote hoeveelheden zware metalen, zoals lood. Ook bevat de rook koolmonoxide en teer.

Wat moet je in een waterpijp doen?

Een waterpijp is een instrument om pijp- of fruittabak mee te roken. Het is ook bekend als shisha, hookah, nargileh (narghile), ghaliyan, of hubble bubble. Naast tabak kunnen er ook aromatische stoomsteentjes, hasj of wiet mee gerookt worden.

Hoe moet je waterpijp gebruiken?

Methode 2 van 2: De kom klaarmaken

  1. Verkruimel de tabak en leg het in de kom. Zorg dat je de tabak strooit zodat er genoeg lucht bij kan.
  2. Doe folie over de bovenkant zodat de tabak goed stevig past.
  3. Zet de kom bovenop de waterpijp.
  4. Steek één of twee kooltjes aan.
  5. Inhaleer de rook met de slang door eraan te zuigen.