Wat is het standaard wachtwoord van de Experiabox V10?

Experia Box V10a Als je voor de eerste keer inlogt, vul je bij de gebruikersnaam ‘admin’ in en bij het wachtwoord het ‘admin password’ dat je op de achterkant van je modem vindt.

Waar vind ik wachtwoord KPN Experia Box?

Bij de meeste versies van de Experiabox staat de beveiligingssleutel op de onder- of achterkant van het modem. Hier vind je een witte sticker waarop je netwerknaam (SSID) en beveiligingssleutel vermeld worden.

Hoe in te loggen op KPN Experia Box?

Start een browser zoals Internet Explorer en ga naar http://192.168.2.254. De gebruikersnaam is al ingevuld (ADMIN of KPN). Deze kun je niet veranderen. Open je de webinterface voor de eerste keer laat dan het wachtwoordveld leeg, er moet nu een nieuw wachtwoord aangemaakt worden.

Hoe log ik in op mijn Experia Box V10?

KPN Experia Box V10 1) Benader uw wifi-modem via http://192.168.2.254/. 2) Log in. De eerste keer kan dit zonder wachtwoord en dient u een wachtwoord aan te maken. Als er al een keer is ingelogd gebruik je het wachtwoord.

Wat is het standaard wachtwoord van de Experiabox?

Als er een inlogscherm verschijnt, vult u de standaard gebruikersnaam kpn en het standaard wachtwoord admin in, of de door u aangemaakte gebruikersnaam en wachtwoord.

Wat is het wachtwoord van mijn router?

Sticker op de onderkant van de router Op de router vind je aan de onderzijde een sticker met daarop de netwerknaam en het WPA2 wachtwoord. De netwerknaam van je router begint meestal met de naam van merk of de naam van je internetprovider. In een combinatie van een 6-tal cijfer of letters.

Waar vind ik wachtwoord modem?

Onder op het modem staat een sticker met de originele netwerknaam (waar je verbinding mee maakt) en het originele wachtwoord die je gebruikt om een wifi-verbinding te maken.

Waar vind ik het wachtwoord van mijn router?

Selecteer in Wi-Fi-status de optie Eigenschappen van draadloos netwerk. Selecteer in Eigenschappen van draadloos netwerk het tabblad Beveiliging en selecteer vervolgens het selectievakje Tekens weergeven. Het wachtwoord voor Wi-Fi netwerk wordt weergegeven in het vak netwerkbeveiligingssleutel.

Hoe inloggen op Mijnmodem kpn?

Verbind het apparaat waarmee je wilt inloggen op het modem met je WiFi-netwerk;; Open een nieuwe browser en ga naar mijnmodem. kpn of http://192.168.2.254; …

Hoe kom ik in mijn kpn box?

Voor Experia Box V10A & Box 12: Gebruik het wachtwoord dat achterop staat, op de sticker die achter het kaartje met wifi gegevens zit. Heb je al eerder ingelogd en een wachtwoord gekozen of het bestaande wachtwoord verandert vul dan dit eigen wachtwoord in.

Hoe reset je Experia Box V10?

Handmatige reset van de KPN Experia Box V10. Steek een pen of ander puntig voorwerp in het gaatje ‘Reset’ aan de achterzijde van het modem. Houd deze een aantal seconden ingedrukt. Laat de pen of ander puntig voorwerp direct los als het Power lampje rood gaat branden.

Wat is het wachtwoord van mijn modem?

Aan de onderkant van het modem zit een sticker met de originele netwerknaam (het wifi-netwerk waarmee je verbinding maakt) en het standaard wachtwoord.