Waar stopt de Kusttram?

De Kusttram is de tram die rijdt op de tramlijn langs de Belgische kust. De lijn begint bij station Knokke, circa zeven kilometer van de grens met Nederland, en eindigt bij station De Panne in Adinkerke, circa 2,5 kilometer van de grens met Frankrijk.

Hoe laat rijden de kusttrams?

Ontdek alle kanten van de kust met de Kusttram Overdag om de 10, 15 of 20 minuten een Kusttram*, ‘s avonds om de 30 of 60 minuten. Een vervoerbewijs op maat van iedereen. Een info- en verkooppunt aan verschillende haltes.

Wat kost een rit met de Kusttram?

Met een dagpas reis je alleen of samen, één of meerdere dagen onbeperkt met de Kusttram. Een volwassene betaalt 6 euro per dag. Een kind 4 euro. Voor uitstappen aan de kust neem je een combinatiebiljet.

Wie moet betalen op de Kusttram?

Afhankelijk van je persoonlijke situatie kan je recht hebben op korting of reis je zelfs gratis. Kinderen jonger dan 6 jaar reizen gratis maar moeten steeds vergezeld worden door een betalende reiziger van minstens 12 jaar. Een betalende reiziger mag maximaal 4 kinderen jonger dan 6 jaar gratis meenemen.

Welke halte komt voor Wenduine harendijke?

De dichtstbijzijnde stations bij Halte Wenduine Harendijke zijn: Blankenberge Serg. De Bruynestr. is 1111 meter verwijderd, 15 minuten wandelen. Blankenberge Markt is 1422 meter verwijderd, 19 minuten wandelen.

Wat te doen aan de kust?

NIEUWPOORT

  1. Havenpromenade van Stad naar Bad. Een hele mooie promenade om langs te wandelen.
  2. Bezoek aan de beiaard.
  3. Bezoek aan de jachthaven.
  4. Gratis overzetbootje naar de natuurgebied de Ijzermonding.
  5. Een wandeling doorheen de unieke natuur van Natuurreservaat IJzermonding.

Wat kost een tramrit aan de kust?

Wat kost een ritje met de Kusttram? Een dagticket kost € 3,00, maar er zijn nog goedkopere formules: zo betaal je met een SMS-ticket € 2,10 (+ € 0,15 transactiekosten) of als je meerdere keren met de Kusttram reist kun je een 10-rittenkaart voor € 16,00 kopen.

Hoeveel haltes Kusttram?

De Kusttram rijgt 67 haltes aaneen tussen De Panne en Knokke-Heist.

Waar koop ik een ticket voor de Kusttram?

Het bedrijf achter de kusttram is het Belgische transportbedrijf De Lijn. De kaartjes zijn te koop op ieder tramstation, kiosk en supermarkt. De gemakkelijkste manier om een dagkaart te kopen is door een tramstation te bezoeken. U kunt ook een ticket in de tram zelf kopen, maar deze kaartjes zijn duurder.

Wat kost een Lijnkaart?

Een Lijnkaart 10 ritten kost 16 euro. Sommige steden en gemeenten geven korting bij aankoop van een Lijnkaart 10 ritten, waarmee je binnen een bepaald gebied kan reizen. Je kan ook terecht aan een ticketautomaat of in een Lijnwinkel of ander verkooppunt in je buurt. Vanaf 150 euro is de verzending gratis.

Hoe betalen bus De Lijn?

Met welke middelen kan ik betalen?

  1. Bankkaarten. Maestro en Mastercard. VPAY en Visa.
  2. Betaalapps. Apple Pay. Google Pay.
  3. Wearables. Fitbit Pay. Garmin Pay.