Kun je pigmentvlekken laten verwijderen?

Pigmentvlekken kunnen verminderd worden met een laserapparaat. Bij geringe vlekken is één behandeling meestal voldoende. De laser maakt de pigmentvlekken eerst donkerder van kleur. Na twee weken vervagen de pigmentvlekken.

Welke laser voor pigmentvlekken?

De KTP-LASER kan ingezet worden bij de behandeling van pigmentvlekken, rode vaatjes (couperose) en bij huidoneffenheden, zoals ouderdomsvlekjes en steelwratjes.

Wat kost pigmentvlekken verwijderen?

Tarieven pigmentvlekken verwijderen

Stuks pigment ≤ 5 ≤ 100
Prijs per behandeling € 105,- € 235,-

Wat kost ouderdomsvlekken verwijderen?

Pak pigmentvlekken aan met de Sparkle Laser Treatment

Sparkle Laser Treatment Prijs
Gelaat of Decolleté: Losse behandeling € 450,-
Gelaat of Decolleté: Pakket van twee behandelingen € 850,-
Gelaat of Decolleté: Pakket van drie behandelingen € 1200,-

Kan een pigmentvlek kwaadaardig worden?

Kwaadaardige pigmentvlekken Naast de goedaardige vlekjes bestaat er ook het maligne melanoom. Deze vlekken zijn een ernstige vorm van huidkanker die in een vroeg stadium gemakkelijk behandeld kunnen worden. In een later stadium kan de kwaadaardige vlek echter uitzaaien naar andere organen.

Welke behandeling tegen pigmentvlekken?

Pigmentbehandeling met laser (IPL) Een effectieve manier om pigmentvlekken te verminderen is de IPL-behandeling. IPL werkt met lichtflitsen. De lichtflitsen absorberen de ophoping van pigmentkorrels die de pigmentvlek veroorzaken. Zo verpulvert het melanine, het pigment, dat in de pigmentcel aanwezig is.

Heb ik pigmentvlekken?

Pigmentvlekken zijn donkere vlekken op de huid. Pigmentvlekken ontstaan door een ophoping van pigmentkorrels in de cellen die pigment maken, bijvoorbeeld door teveel zon. Teveel pigment in de huid kan ook andere oorzaken hebben, zoals de ziekte van Addison, hemosiderose of het gebruik van de anticonceptiepil.

Welke creme helpt echt tegen pigmentvlekken?

Beste producten tegen pigmentvlekken De Eucerin anti-pigment dagcrème is dé pigmentvlekken crème die het best getest is. Ook de Eucerin anti-pigment spot corrector is zeer effectief in de strijd tegen pigmentvlekken.