Hoe kan ik mijn online status verbergen op Facebook?

Open de Facebook website en navigeer naar de optie ‘Messenger’ in de navigatiekolom. Klik vervolgens boven de chatlijst op het tandwiel en kies voor ‘Instellingen’. Schakel daarna de optie ‘Weergeven wanneer je actief bent’ uit.

Waarom blijf ik online op Facebook?

Het beste antwoord Als de Facebookstatus altijd online is dan zal de persoon zijn Facebook altijd open hebben staan. Als je daarmee bedoelt dat het de rest van de dag niet is dan betekent dit dat de persoon inderdaad inlogt op Facebook op die ochtenden en later weer uitlogt.

Hoe kan iemand zien dat ik online ben op Facebook?

op facebook ga je naar instellingen en dan privacy, daar kan je aangeven wie wat en waar mensen of vrienden wat kunnen zien. sommige van deze opties zitten onder de tab beveiliging of tijdlijn en taggen.

Waarom zie ik niet dat iemand online is op Facebook?

Je kunt niet iemands onlinestatus controleren zonder chat of Messenger te gebruiken. Als je vrienden zich verstopt hebben achter privacyinstellingen of chat niet gebruiken, kun je niet zien wanneer ze online zijn.

Hoe kunnen mensen niet zien dat je online bent?

Voor Android-smartphones:

  1. Open WhatsApp en tik op de drie bolletjes rechtsboven. Ga nu naar ‘Instellingen’.
  2. Kies ‘Account’ en vervolgens ‘Privacy’.
  3. Onder het kopje ‘Wie kan mijn gegevens zien’ staat welke gegevens openbaar zijn.
  4. Kies voor ‘Niemand’ bij ‘Laatst gezien’.
  5. Klaar!

Hoe kan ik onzichtbaar zijn op Messenger?

In dit stappenplan leer je hoe je dit kunt doen.

  1. Stap 1 Ga naar de messenger app op jouw smartphone.
  2. Stap 3 Bovenaan zie je twee knoppen “messenger” en “actief”.
  3. Stap 4 Daar kun je nu de knop verschuiven zodat je offline staat.
  4. Stap 5 Wens je wel online getoond te worden, dan kun je de knop opnieuw verschuiven.

Hoe lang geleden online Facebook?

In tegenstelling tot WhatsApp biedt Facebook Messenger (vooralsnog) geen optie om te verbergen wanneer je voor het laatst online was. Als iemand op jouw naam tikt en het chatvenster opent zich, dan staat dus bovenaan, onder jouw naam, iets vermeld als ’16 minuten geleden actief’.

Hoe zie je of iemand actief is op Facebook?

Klik op de knop Actief. Deze bevindt zich bovenaan het scherm. Hierdoor zal een lijst worden weergegeven van iedereen die actief is op Messenger. Wanneer een vriend online is dan zal je een groene cirkel zien bovenop hun profielafbeelding.

Hoe kan ik voorkomen dat iemand ziet dat ik online ben?

Open WhatsApp en ga naar het tabblad Instellingen rechtsonder je beeldscherm. Ga vervolgens naar Account > Privacy. Zet de optie Laatst gezien op op Niemand om ervoor te zorgen dat de app niet langer laat zien wanneer je voor het laatst online was. Daarnaast vind je onder Privacy de knop Status.

Hoe zie je of iemand online is op Messenger?

Hoe zet je online uit bij WhatsApp?

Open WhatsApp en ga naar het tabblad Instellingen rechtsonder je beeldscherm. Ga vervolgens naar Account > Privacy. Zet de optie Laatst gezien op op Niemand om ervoor te zorgen dat de app niet langer laat zien wanneer je voor het laatst online was.

Hoe kun je verbergen dat je online bent op WhatsApp?